top of page

WIE ZIJN WE?

Lore

_BIZ6749.jpg

Lore is in 2019 afgestudeerd als grafisch vormgever. Haar droom is om eigen postkaarten te kunnen verkopen en deze te zien liggen bij lokale winkels.

 

Ze houdt zich binnen Studio Idem dito vooral bezig met grafische vormgeving, sociale media en fotografie. Een ontwerp is voor haar echt geslaagd als het iets doet met de mensen en als er emoties of herinneringen loskomen.

 

In haar vrije tijd maakt ze met plezier snailmails als ontspanning (@Crea_Lore). Ze brengt graag een bezoekje aan gezellige koffiebars met vrienden en volgt meermaals cursussen om ludieke zaken bij te leren. Zo leerde ze in februari Latte Art maken via een online-cursus.

Lotte

Net zoals Lore studeerde Lotte in 2019 af als grafisch vormgever met als afstudeerrichting Grafimediatechnologie. Je bent een tweeling voor iets zeker? Tijdens een interne stage, waar ze werkte als projectmanager, binnen een zelf opgericht bedrijf met 8 andere studenten, begon de ondernemerszin te kriebelen. De droom om ooit een eigen bedrijf te starten wordt nu werkelijkheid.

 

Lotte is bij Studio Idem Dito grafische vormgever, een administratieve duizendpoot en tekentalent. Een tekentablet kent voor haar dan ook geen geheimen. In haar vrije tijd speelt ze graag met woorden in schrijfsels en kan ze met volle teugen genieten van een mooie zonsondergang.

 

Verder is ze iemand die altijd klaar staat voor anderen, werkt ze graag op gevoel en is iets pas af als de klant volledig tevreden is.

_BIZ4653.jpg

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN

Heb jij een leuk idee, maar krijg je het niet gevisualiseerd of uitgewerkt? Wij nemen graag je zorgen volledig uit handen. Denk in de eerste plaats aan jouw wensen ontwerpen, digitaliseren en een geschikte drukkerij zoeken.

Huisstijlgidsen, webdesign en uitnodigingen. Maar ook visitekaartjes, brochures, geboortekaartjes en meer…

 

Heb jij een andere uitdaging? Aarzel niet om ons te contacteren.

HOE GAAN WE TE WERK?

Elke klant is voor ons uniek, hierdoor werken we bij Studio Idem Dito niet met vaste pakketten. Per klant wordt er een offerte opgemaakt, dit op maat van jouw noden en wensen. We vinden een persoonlijke aanpak belangrijk omdat niet alle klanten dezelfde vraag delen en uitwerkingen willen.

Daarnaast helpen we ook zoeken naar een drukkerij die bij jou past en zorgen we ervoor dat alle bestanden in het juiste formaat worden aangeleverd. Met andere woorden, we volgen jouw avontuur op van begin tot eind.

bottom of page